Top 10 sange: Mandlige kunstner

Dagens: Maxikjolen

lidt 097

 

lidt 079

lidt 0dfhjd80

lidt 08695

bdsbzEt lille dagens fra i torsdags, med Mac på sidste billede. Kjolen har jeg fået af min dejlige mor, og jeg elsker den! Faktisk gav hun mig også pilot brillerne, og en stor ring.

Lige pt. holder jeg ferie hos min mormor og morfar (og deres to gravhunde), da jeg har nogle vagter på arbejde. Men derefter smutter jeg i sommerhus med min far og mine søskende. Det bliver vildt hyggeligt, bare skyerne holder på vandet samt en rimlig varme. 19-22 grader så er jeg fuldt ud tilfreds, jeg er virkelig ikke en person der elsker høje temperaturer. Jeg har virkelig prøvet at blive brun, men jeg er en af dem der bare ikke kan. Det er virkelig røv. Men det går nok, haha.

Hvad synes I om mit outfit? (:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 10 sange: Mandlige kunstner