Dagens: Maxikjolen

GIVEAWAY! – Miinto

Miinto

Sponseret.

Playsuit,: dette playsuit er det perfekte til sommer. Elsker det! Støvler,: har tabte mit hjerte til dem. Vagabond har gjort det igen. SUK! Læderjakke,: jeg har forelsket mig inderligt i denne fantastiske jakke. Hvis bare penge voksede på træer. Kjole,: den perfekte kjole til hverdag hvis du spørger mig. Taske,: mangler virkelig meget en lille cross-over taske til hverdag i sort. Denne er virkelig et godt bud!

Men nu til det sjove! Bloggen blev 1 år den 1. juni, så jeg vil forkæle jer lidt. Miinto har været så sød og sponsorer et gavekort på 200kr til deres webshop, og det vil jeg lade jer komme til gode.

Det I skal gøre er at følge mig på Bloglovin’: Lige HER (jeg kan se om I gør dette) og kommenter på indlægget.

Vinderen bliver fundet tirsdag den 6 aug.

Held og lykke!

www.miinto.dk – www.miinto.no – www.miinto.se

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens: Maxikjolen