Hvem vil ikke gerne ligne en abe?

Repost fra min gamle blog: Den danske sommer

Black Summer

( Klik på billedet for at se hvor tøjet er fra)

Vi savner stort set alle sammen sommer. Så derfor har jeg lavet et bud på hvordan jeg ville klæde mig til sommer (hvis penge ikke var et problem.) Jeg vil utrolig gerne have fingerne i et par sort/hvide Air Max. Sukker også lidt over læder- shorts/nederdel. Derudover mangler jeg faktisk de perfekte par sandaler. Har haft et par billige fra H&M, men vil have nogle af ordenlig kvalitet i år. Smid gerne lige et link, hvis I har fundet jeres perfekte par. (-:

Rain summer

(Klik på linket for at se hvor tøjet er fra)

Okay, inden vi alle begynder at glæde os til sommer, sol, strande og kolde drinks, så lad os lige se virkeligheden i øjnene. Regnvejr, vind og mudder er kodeordet for den danske sommer. Så med en regnjakke, gummistøvler og en strik er vi klar til ‘sommer’. Strikken er vildt lækker, og har længe været forelsket i Vagabond skoene. Hunter gummistøvlerne er også en udødelig klassiker.

Hvordan ville I klæde jer på til sommer?

Follow on Bloglovin

( Tryk på ikonet og følg mig på Bloglovin)

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem vil ikke gerne ligne en abe?