Dagens: Efter klokken 22

Dagens: Ganni kjolen

hfshh

hhhsh hshshsh ndndEndelig kan jeg ligge billeder ud! Amen altså. Jeg er virkelig ked af jeg ikke har fået lavet indlæg, men jeg kunne bare ikke poste billederne ved. Dette dagens er fra i søndags. Den skønne kjole er fra Ganni (køb den HER) og købt under det voldsomme ASOS-udsalg. Mine Birkenstock er også nye, og ja: enten elsker du dem, ellers hader du dem. Jeg elsker dem dog, og mine fødder går på skyer for hvert skridt! I morgen starter jeg i skole igen. 2.E på HTX.

Hvad synes I om outfitet? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens: Efter klokken 22