H&M goes black

hmOutfit 1:// Kjole

Outfit 2://TopNederdelStøvlerTaske

Outfit 3:// LæderjakkeLæderbukserStøvler

Outfit 4:// Kjole

Torsdag er den dag H&M opdatere deres hjemmeside. Denne gang har de virkelig gjort det godt. Deres bud på en trend til AW13 er hermed landet. Læder og sort er kodeordet for dette. Jeg er jo både vild med læder og sort, så kan ikke få hænderne ned! Er helt vild med de lange støvler, og læderjakken. Møj lækkeret. Selvfølgelig når det er i ægte læder, er priserne altså også efter det. Min collage er en blandig af nyheder, og ældre ting på deres onlinestore. Kan I lide den? Har I fundet noget som I bare ikke kan leve uden med?

HUSK MIN GIVEAWAY

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg