GIVEAWAY! - Miinto

Top 10 sange: Bands

.. og jeg kunne blive ved! Jeg hører mest bands eller ft. Jeg ved faktisk ikke hvorfor, men sådan har det altid været. Dem der har læst min gamle blog vil vide, at jeg har en kærlighed for Muse og The Killers. Men derudover er der en god blanding udover mange genre, sådan kan jeg godt lide det. Nogle dage er jeg i humør til følsomt indie, mens andre danse pop. Men mine favorit genre bliver indie og rock. Hvad er jeres?

Har I husket min giveaway ? 🙂
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY! - Miinto